Skip to main content

Join our team

Ben jij de enthousiaste nieuwe kracht die we zoeken?
Dan kunnen we niet wachten om jou te ontmoeten!

Ons team

Een accountantskantoor (fiduciaire) vanmeer dan 20 medewerkers uit Brugge (Sint-Andries). Ons management hecht veel belang aan haar cultuurwaardes die worden mee bepaald door leveranciers, klanten en het team van medewerkers.

Wil je wat meer te weten komen over ons, of gewoon benieuwd naar je eventuele toekomstige collega's? Bekijk dan onze team-pagina!

Wat zeggen klanten over CBFin?

“CBfin geeft altijd een professioneel antwoord op onze vragen en ondersteunt ons in ons parcours als ondernemer.”
Els Vandenberghe – Beluce BV

“Een persoonlijke aanpak met kennis van zaken.”
Anthony Geselle – GESELLE.be

Wat zeggen medewerkers over CBFin?

Bij CBFin krijg je inspiratie van je collega's, je staat er nooit alleen voor bij nieuwe uitdagingen. Ik leer hier echt elke dag bij. Mijn werkgever heeft echt oren naar en oog voor een goede werk/leven balans.
Chelsea
Er is een hele goede sfeer van collegialiteit en samen vooruit willen als team! We mogen dossiers van a tot z zelf behandelen en er is veel variatie in ons werk. Dat geeft mij energie!
Elise
Je komt terecht in een topteam waar ambitie en zelfontplooiing voor de hand liggen.
Evelyne

Wat zeggen stagiairs over CBFin?

“Een hecht team vol van expertise zorgde voor een aangename en uitdagende stageperiode. De collegialiteit resulteerde in een goede werksfeer zowel tijdens als na de werkuren.”
Luca Devreese

“‘Ik kan alleen maar positief terugkijken op mijn stage bij CBFin. Toffe en sfeervolle collega’s, leerrijke dossiers en een zeer goede begeleiding, alles wat je dus nodig hebt in een stage!’”
Ellie-blue