Skip to main content

VACATURE

Junior accountant

Ben jij de enthousiaste junior accountant die we zoeken?

De start van jouw werkweek bij CBFin?

We overlopen op een ludieke manier, met alle collega’s, kort hoe je weekend verlopen is, welke nieuwtjes er zijn en hoe je werkplanning er voor deze week uitziet. Aangezien we nog even telewerken, ruilen we de ‘babbel’ aan de koffiezet even in voor een teams overleg met koffie van thuis.

Met de hulp van jouw meter/peter weet je exact hoe je dag en je week er zal uit zien, met wie je wanneer even kan kennismaken en welke collega jou de praktische tools kan aanleren.

Ondertussen bouwen we ook effectief fysiek aan ons kantoor, en kan je binnenkort tijdens jouw pauze een balletje slaan in onze nieuwe ontspanningsruimte… to be continued!

By the way...

Jouw collega’s helpen jou te groeien om een ‘krak’ in het vak te worden. Zodra je er klaar voor bent, sta je in voor jouw eigen dossiers.

Daarnaast krijg je ondersteuning van HR opdat je je eigen talenten (hard& soft skills) verder kan ontplooien aan de hand van een persoonlijk opleidingsplan. Daarbij kunnen onze interne opleiding, als het aanbod van externe opleidingen, de perfecte aanvulling zijn. Wie weet ben je misschien een digital native en help je graag met andere collega’s brainstormen over ons digitalisatieproject?

Je werkt vooral op maat van de KMO aan alle courante taken die je binnen accountancy kan verwachten.

Indien je je kan vinden in de waarden van innovatie, groei, open amicale sfeer, klantgedrevenheid en dan ook nog iets van onze programma’s kent (ExpertM / Silverfin / Yuki), let’s meet!

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 050 40 60 20
  • 0475 76 45 57

Wij zijn ruim beschikbaar voor een afspraak, daar we onze werkuren en telewerk bij CBFin op een flexibele manier kunnen inplannen. Wie spreekt nog over een moeilijke work-life balance?

Tot binnenkort!